Apartmani Pavica – Novi Vinodolski
Kuća je izgrađena 1980. godine, a obnovljena je 2016. godine. Ima tri ugodno uređena apartmana, od kojih su dva na 1. katu, dok je apartman Studio u prizemlju kuće. Svaki apartman ima zaseban ulaz, kao i mjesto za parkiranje, u ograđenom i zaključavanom dvorištu koje je osvijetljeno noću. U kući živi domaćin, koji je gostu uvijek na usluzi. Okućnica s parkom (878 m2), uređena s posebnom pažnjom, čini boravak svakog gosta još ugodnijim.

Posebna ponuda ove kuće
Korištenje Interneta u svim apartmanima, dozvoljeni boravak kućnih ljubimaca, kao i korištenje roštilja. Slobodno korištenje ekološki uzgojenog začinskog bilja, kao i ubiranje sezonskih plodova voća koji se zateknu u vrtu, samo su potvrda želje domaćina da se gost osjeća ‘kao kod svoje kuće’.

novi
O MJESTU NOVI VINODOLSKI
Rivijera Novi Vinodolski smjestila se u centralnom djelu sjevernog Hrvatskog Primorja. Izgled grada obilježava stara primorska arhitektura s kamenim kućama i crvenim krovovima, koje su na uzvisini (poviše ceste Jadranska magistrala). Tu dominira zvonik sa crkvom Sv. Filipa i Jakova, kao i Frankopanski kaštel iz XIII. stoljeća.

U starom djelu grada otkriva se duh starina, i povijesti ovog mjesta. U Novom Vinodolskom donesen je poznati ‘Vinodolski zakon'(1288. god.), pisan glagoljicom, jedan od najvažnijih dokumenata hrvatskog srednjovjekovnog običajnog prava.

Uz crkvu Sv. Filipa i Jakova, u hladovini mirisnih lipa, vidi se veličanstvena panorama Novog Vinodolskog. Novi Vinodolski ima moderna turistička naselja s bogatom mediteranskom vegetacijom, bistro more, uređene plaže, brojne hotele, privatne vile i kuće za odmor.

Izgrađeni su brojni sportski i rekreacijski objekti, vanjski i unutarnji bazeni s morskom vodom, kao i Wellnes centri i saune. Novi Vinodolski ima mnoge šetnice, biciklističke rute i zanimljive vidikovce (Oči Vinodola).

Od 2018 godine postoje i dvije novoizgrađene marine u Novom Vinodolskom, na prekrasmom zašitičenom mjestu.

·       Marina Novi

·       Mitan marina

Također u Novom Vinodolskom postoje plaže za vaše kućne ljubimce.

Povezanost mjesta:
Mjesto je smješteno uz cestu Jadranska magistrala i povezuje nas od Istre do Dalmacije.
Željeznička postaja Rijeka udaljena je 35 km.
Obližnja zračna luka Krk – Rijeka udaljena je 25 km. Auto cesta je udaljena 20 km od Novog Vinodolskog čime je mjesto jako dobro povezano sa cijelom Hrvatskom i Evropom.